Movienight

Ik was misschien wel wat ziekjes, niets hield mij tegen om mee te doen aan een filmavondje/filmnachtje met leden van mijn Quake-clan Omega.

Dat zulk een evenement best dicht bij mijn persoonlijkheid aansluit, wordt aangetoond door het categoriseren van deze posting in niet minder dan 6 blogrubrieken (zie hierboven). Nog cijfers:

7 man, 11 uur non stop, 2 megagrote luchtmatrassen, 2 ligbedden, 4 films, 5 Quake-demo’s van belangrijke wedstrijden, 2 kortfilms, enkele kleine internetfilmpjes, 8 pizza’s, en.. eigenlijk heel weinig pintjes & cola. Wij zijn braaf, hoor.

Maar dit vooral fijntjes door een sterke beamer geprojecteerd in high definition op een gigantisch witte muur. Luxe.

Bforce's Movienight

Bedankt Dany, ‘t was weer tof! :)

‘Draagbare Xbox 360′

X360_laptop_main_2.jpg.Ja, het games-beest in mij doet mijn oogjes fonkelen bij het aanzien van zulke creativiteit. Iemand is er in geslaagd een Xbox 360 (noot aan ouders en de rest: een Xbox is een spelconsole voor op de tv) om te bouwen tot een draagbare computer.

Enkel een batterij ontbreekt, dus volledig draagbaar is hij niet. In de buurt van een stopcontact blijven is de enige voorwaarde om hem draaiende te krijgen.
Via TelenetGames

Woonkamer nabouwen = easy!

Het is zo een van die dingen die ge enkel doet in de vakantie. Tegelijk ook iets dat ik mij heb voorgenomen en waar wel tijd zal in kruipen:

Het nabouwen van ons huis in Quake 3

Na een 30′ verkenning van de software, 30′ de algemene layout van het huis uittekenen, en 30′ binnenmuren plaatsen kom ik op hetvolgende uit.

DSC06911.JPG woonkamer.jpg

Welke van deze twee afbeeldingen een foto is, en welke een schermafdruk van de living Quake, moet u zelf ontdekken! Moeha!

Voor u is de “thrill-waarde” waarschijnlijk heel laag. Maar ge moet mijn enthousiasme eens voorstellen! Met mijn ventje in Quake loop ik rond in mijn eigen huis en schiet ander ventjes neer! Whaa!