Vakantiekiekjes

Een jaar of 2 terug moest ik nog hard om hen lachen: de toeristen die met hun tablet een foto staan te nemen. Had ik niet moeten doen: ik ben op dit moment met vakantie en… ik doe er zelf aan mee.

Het is zels nog een iets irritantere variant van het ipad-fotograferen, want ik heb de geweldige app 360° ontdekt.

Het eindresultaat is te bezichtigen in deze panorama’s, de ene al beter geslaagd dan de andere. Om zo’n panorama te maken moet je dus wel mooi zelf in de ronde staan draaien en naar boven en naar beneden kijken met je ipad ding.

De app is ook beschikbaar op voor je smaurtfeun, maar helaas heb ik er (nog) geen waarop ik de app draaiende krijg. Voor nu dus nog met de grote ipad. Binnenkort iets subtieler.

Had wel cool geweest als er ook nog een geluidsopname aan kon gelinkt worden.

Klasfoto in Danni Lowinski

Klasfoto gebruikt in Danni LowinskiHet kan een 1 april grap zijn, maar dat is het niet. Op VTM loopt al enkele weken de serie Danni Lowinski met de smeuïge Nathalie Meskens.

Via via heb ik vernomen dat er daar in de laatste aflevering iets interessants werd getoond… Mijn klasfoto!

Een dikke vijf jaar geleden blogde ik hier nog over die klasfoto. Zouden de makers van de serie via Google Images op de klasfoto zijn gestoten? Of via een totaal andere weg?

Fantastisch hoe leerkracht Mevr. De Bolle links onderaan totaal gephotoshopt is en vervangen met het personage uit de serie zelf.

nvdr: Ik sta zelf niet op de klasfoto want ik was ziek de dag dat ie getrokken werd, maar staan wel op de foto, en binnenkort ook weer in de Google resultaten; Stefan De Romagnoli, Floris Merckx, Jan Merckx, Ignace Dufaux, Steven Van Roye, Bjorn Geerts, Reindert Tresignie, Bram Luyckx, Peter Geeraerts, Tim Magnus ! Groetjes !