Blog rechtstreeks updaten vanuit Word 2007? Gaat dat?

Dat gaat blijkbaar.

Zelf ga ik hier vaak aan de slag met OpenOffice.org, maar ik moet zeggen dat dat niet om “Woohoo-Open-Source-is-heilig”-redenen is, maar wel eerder omdat dat gratis is en ik geen zin heb om Microsoft Office te gaan euh… kopen.

Maar als Microsoft iets gratis aanbiedt op hun site, dan zeg ik daar geen nee tegen. Heeft u Office 2007 al gedownload? ’t Is een Beta, maar laat dat de pret niet drukken.

’t Ziet er best gelikt uit. Screenshots.

Telenet maakt winst (dankzij Telenet Digitale Televisie!)

Telenet boekt voor de eerste keer winst. En ik weet hoe dat komt.

Omdat ze bij ons thuis digitale TV zijn komen plaatsen. En niet alleen bij mij hé, bij 150.000 anderen ook. En ze verdienen er meer geld mee dan ze eigenlijk mogen verdienen.

In de eerste week was het een openbaring. On-the-fly TV-gids! Wow! Discovery Channel! Wow! Van die andere Amerikaanse zenders waar ge altijd al van gehoord had! Wow!

Maar na drie, of misschien zelfs al twee weken was het uit met de pret. Enkele ergernissen op een rij? Klik op ‘meer’…
Lees verder

Oranje

De layout is hier totaal verneukt, verbeterd, verslechterd, opgeklaard, verloederd, veranderd, omdat de vorige layout totaal niet meer werkte na een klein ingreepje.

Iets met de sidebar die zowel in IE als FireFox helemaal naar beneden werd geduwd en dat lag dan waarschijnlijk aan ergens een breedte die in de stylesheet te hoog stond ingesteld ofzo.

Na een paar uur prutsen geraakte ik er echt niet meer uit, dus vandaar dit “klassieke” schema dat ik zelf manueel heb moeten aanpassen.

Mijn vriendin vindt het oranje oerlelijk. Ik vind dat nog wel iets hebben. ‘t Valt toch op?

Wat vinden jullie? (nee, ik ga geen poll opzetten, want ‘t is net een poll die mijn sidebar naar beneden heeft gedrukt! zelfs na hem uitgezet & gedeleted te hebben gaf het nog altijd probs)

Laatste blok aan mijn been

blokschema

Ik heb vandaag mijn blokschema gemaakt.

Vind ik wel leuk, zo van die voornemens nemen en in vakskes concrete dingen gaan invullen.

In groter formaat zal u opvallen dat ik

- de cheap ass kalender-wizard van Word heb gebruikt
- slechts vier examens heb, maar wel vrij veel ervoor moet blokken
- het in feite een superrelaxe laatste blokperiode van mijn leven zal worden