Genoeg gestudeerd

BBQ6Na een jaar E-communicatie te hebben gestudeerd zit mijn studentenleven erop. Of misschien moet ik toch nog even wachten op mijn uitslag. Op 4 juli is dat.

In ieder geval, bij eindes hoort altijd een BBQ! Zwoele zomeravond… Verschrikkelijk cliché, maar het heeft gesmaakt. Enkel de wijn op bier (= plezier) heeft vandaag toch een katerachtig nasmaakje. En dan nog zo warm ook. Arghl!

Hèh?

Dus ik heb een serieus katerke. Toch doe ik mijn ochtendroutinecheck van mails & feeds, weliswaar in mottige toestand. Opeens:

Baf! Blue screen of death.

Ok Frans. Ge zijt al half meurrig genoeg, ge moet u niet druk maken.

Inderdaad, ik blijf ijzig kalm. Ik neem zelfs de tijd om een fotootje te maken, zoals u hieronder kan zien. Disk error. Grmbl.

Ik doe what needs to be done: mijn drie harde schijven apart testen.

Alles behalve Windows-schijf aangesloten: hij zaagt achter een Windows-file.

Enkel Windows-schijf aangesloten: Windows start op.

Op dit moment hou ik mijn hart vast: welke van mijn twee “extra” schijven heeft het dan begeven? Schijf A met muziekbestanden & euh andere dingen of schijf B waar mijn My Documents folder op staat. Ik hoopte uiteraard op A.

Ik koppel ze één voor één aan. Schijf A werkt. En Schijf B?

Blijkt ook te werken. Vals alarm? To be continued waarschijnlijk. :)

Speciaal voor Steven!

Haha. Heb ik jullie al gezegd dat ik Steven nen hele coole ket vind?

Eergisteren verjaarde hij en ik was mij daar totaal niet van bewust toen ik hem sprak op MSN. Nu, da’s niet zo erg bijzonder, dat gebeurt nog wel eens.

Het wordt wel belachelijk als ge op Flickr ooit zo een foto als deze hebt gezet waarin ge expliciet zegt dat ge zijn verjaardag niet zult vergeten. Bedankt om het eens breed uit te smeren.

Ga hem anders allemaal eens een gelukkige verjaardag wensen!

Finish in zicht, en een BBQ staat mij op te wachten

Inderdaad, Sherminator, concentratie is ver zoek in deze laatste momenten. Maar gelukkig is de opdracht van mijn laatste examen vrij mild geweest:

Stel een nieuw internet-media product voor“.

De voorbije dagen heeft de creativiteit hevig gebloeid en ik heb een sterk idee, en dat mag ik straks gaan verkopen.

Straks of liever morgen zal ik mijn (hopelijk geniaal) idee ook eens voorstellen. Eerst, meteen na het examen, mijn allereerste BBQ van het jaar doen met die van de richting. Feest! (of toch bijna)

Ik ben een YouTube attention whore!

tom helsen @ lem'n rock 2005Mensen die regelmatig op YouTube rondsnuffelen hebben ze wel al eens gezien…

Van die tieners die zich met de webcam filmen terwijl ze een eigen depressief klinkend liedje ten berde brengen.

Welnu, ik doe graag mee! ‘t Is wel niet zo depressief klinkend, ‘t is buiten gefilmd in ‘t zonneke, en ‘t is ook niet van mij maar van Tom Helsen.

Klik op (meer) om mij eens te zien attention-whoren. Ik ken al een paar mensen die hier van gaan freaken. Klik dan op het kruisje rechtsboven zo snel mogelijk!

Lees verder