Panos en elastiekjes rond hun broodjes

afvoeren.JPGHet moet eens gedaan zijn met die elastiekjes die de Panos rond hun broodjes doen.

Wat voor functie heeft dat? Het is prutswerk om het eraf te halen. Uw sla vliegt in de ronde. Er blijft wat Américain aan het rekkerke plakken. Vuile vingers zijn het gevolg.

En met hun servietteje dat ze er bij steken, kunt ge uw vingers niet afkuisen want uw enige serviette die ze erbij doen is tegen de belegkant geplakt, zodanig dat die serviette gans doorweekt is met uw beleg en bijgevolg al zijn nut verloren heeft.

Meerdere broodjeshandelaars maken zich hier trouwens schuldig aan.

Panos, STOP MET DIE REKKERTJES. Echt, ik erger mij er blauw aan?! Het is allemaal de schuld van jullie “functionele broodjeszakken”. Pak uw broodjes in een soort inpakpapier in, zodanig dat de twee broodhelften automatisch bij elkaar blijven. Dan is zo’n elastiekje NIET nodig.

Afvoeren!

Ik koester Leffe

leffeNu deze zaterdag organiseert goede vriend Pieter samen met een paar andere gekke Oostvlamingen een groots Leffe-feest. De fuif luistert naar de geweldige naam “Ik Koester Leffe” en gaat door in Berchem (Oudenaarde).

Het belooft een spetterend evenement te worden dat niet te missen is. Een aangename sfeer in een leuk decor waar verschillende soorten Leffe geschonken worden aan 1,5 euro!!! Duid dus maar gerust 30 september met stip in uw agenda aan…

Ik zuip me alvast deze zaterdag aan 1,5 € / Leffe te pletter. Het is voor het goede doel!

PS: Nee hoor, ik drink met mate.

Armchair analysis

Oigentlijk hein, foijtelijk hein…Meer en meer mensen in mijn omgeving beginnen met een blog. Dank u!

Dat doet echt deugd. Daardoor kom ik toch al wat minder over als “Frans, met zijne site waar dattem allemaal dingen opzet“. En na wat armchair analysis ben ik tot het besluit gekomen dat de blog de logische evolutie is in mijn CMC-geschiedenis… Verhaaltje!

Lees verder

Driehoekige boterhammen

boterhammenKwestie van afwisseling. Elke dag een broodje kan ook niet gezond zijn, zeker? Geef mij vandaag maar van die driehoekige boterhammen. Tijdens mijn Erasmus in Italië at ik vaak van zulke tramezzini

Sinds die ene aflevering van neveneffecten blijf ik driehoekige boterhammen associëren met een van de meest “da’s-er-over”-grappen ooit in de geschiedenis van Canvas. Iemand anders mag ze voor mijn part in de comments achterlaten. Ik durf het niet! :)