Winamp Shuffle

Nog iemand de indruk dat “shuffle”, het in een willekeurige volgorde afspelen van liedjes, in Winamp op de ballen trekt? In een bescheiden totaal van 3080 liedjes komen stééds weer dezelfde liedjes terug als ik “next track” doe. Als ik manueel in de playlist grasduin kom ik liedjes tegen waarvan ik zelfs niet wist dat ik die daar nog in had staan. Als ik Winamp laat kiezen kom ik daar nooit toe.

Sja, of zoals nu, dan wilt Winamp me gewoon treiteren: Eerst was er “Beatles – Eleanor Rigby”.. ik druk op SKIP, en dan geeft ie me “Beatles – Eleanor Rigby (string version)”.

Random is toch nooit echt random op een computer, zo lijkt het.

Topmodel… Tess!

Insiders weten dat wij eigenlijk reality-tv boofs zijn. Schaamteloos kijken we naar Temptation Island en The Bachelor toestanden. Is het niet om de sociaalpolitieke kanten van zulke programma’s te analyseren, dan is het wel om te wachten tot die één met dedié in bed duikelt. Een goede balans zo lijkt ons.

De Belgische kloon voor America’s next Top Model is daar geen uitzondering op. Topmodel treft u op verschillende momenten op Kanaal 2 aan. We hadden zo onze favorietjes.

Groot was onze verbazing gisteren om ‘t schoewen kind Tess te zien vertrekken. Attitude, smokin’ hot body (dixit mijn madam!), een niet-te-verbergen-en-daarom-net-zo-sympathiek-zuid-Antwerps accent… the works!

Zat ze vorige week nog een lingerieshoot te doen op nationale televisie, laat ze de kijker deze week verweesd achter.

Nu Tess weg is moeten we op zoek naar een andere favoriet. Michèle uit Brussel heeft ook een groot girl-next-door-gehalte (en ik wóón in Brussel! Moehaha), maar we hopen toch op een mysterieuze reality-tv terugkeer van Tess!

Succes Tess! En tot over een jaar als omroepster op VijfTV ofzo! ;)