Vakantiejob 2008

Googelaars allerlande komen hierop terecht wanneer ze op zoek zijn naar een vakantiejob. Net zoals vorig jaar, misbruik ik graag mijn pagerank voor volgende oproep :P

De taalkampen van de VZW/ASBL Roeland tijdens dewelke ik mij gedurende 3 jaar rot heb geamuseerd zoeken ook dit jaar wat medewerkers. In die taalkampen leren Franstalige kinderen het Nederlands aan op een enorm doeltreffende wijze. En je krijgt er een pak vrienden voor het leven bij.

Is je sociaal leven in de zomermaanden maar zo zo? Werk je graag met kinderen? Geinteresseerd in onderwijs? Of ben je creatief en zie je jezelf functioneren als monitor? Aarzel niet en laat je interesse weten aan Marie Sophie Verhelst, de organisatrice van de zomerkampen (mariesophie.verhelst@hotmail.com).

Het geheel gaat door in Gent-Mariakerke en er zijn nog medewerkers nodig tijdens van 16 tot 29 juli 2008!

Bij (meer) heb je nog wat meer info.
Lees verder

Het geluid

In de trend waarbij mensen het internet vervuilen met nutteloze blogposts, hierbij mijn bijdrage:

Hou twee glazen van Ikea tegen elkaar en ge krijgt een kewl geluid (vanaf seconde 12):

Da’s toch een van de schattigste geluidjes ever?

Fonetisch zou ik het noteren als “???”. Drie vraagtekens. Saywha? Woink?

De foto die erbij past is deze lolcat
Lees verder

Internet Explorer 6

Dienstmededeling voor mensen aan wie dit blog zich niet zo mooi toont.

Als u in onderstaande posting “Uitzicht van bij Emilie” heel wat witruimte zag en fel naar beneden moest scrollen om de foto te zien, dan bent u

 • mijn blog niet vanuit een feedreader aan het lezen, wat toch wel ouderwets is
 • een gebruiker van Internet Explorer 6, een oud en onveilig programma. in het belang van uw veiligheid, en de esthetiek van dit blog, upgrade naar Firefox of IE7.

  Bedankt ;)

 • Het uitzicht van bij Emilie

  Vanop de vierde verdieping op het appartement van Emilie. Een uitzicht waar ik jaloers op ben:

  Vlaamsesteenweg en Antoine Dansaertstraat

  Knal rechtover een bruisend stukje Brussel. In het midden: café De Walvis. Een staminee waar menig BV wel eens een mojito of drie durft te drinken. Rechts ernaast begint de Antoine Dansaertstraat waar ge de beste restaurants van Brussel kunt vinden. Toch voor wat betreft Thais (Pataya), Italiaans (Da Piero), en Marrokaans (La Kasbah).