Tax-on-web

“Haast en spoed is ditmaal goed”. Morgen zitten we op de vlieger naar Portugal, en we komen pas na 3 juli terug in België – de deadline voor het insturen van de belastingen!

In een totaal recordtijd van 20 minuten heb ik maar liefst twee belastingsaangiftes ingevuld: die van mezelf en die van m’n cohabitante légale.

Dat alles eigenlijk al ingevuld was, en dat ik eigenlijk eerst 10 minuten besteed heb aan het zoeken van de pin code van de identiteitskaart, en daarna nog eens 10 minuten puur nalezen of alles er wel in stond, is bijzaak.

Aiggght!

Als ik zo eens bereken wat er dan van terug te trekken valt, blijkt dat het niet meer jackpot is zoals vorig jaar – ik trek nog maar den helft terug van toen! ‘t Is crisis!

How joh..

Laatste bericht op deze blog dateert van 1 juni 2008! Hoe dood is da hier?

Heb ik dan zo weinig te vertellen? Gebeurt er zo weinig met mezelf dat ik niets meer heb om te delen met de rest van de wereld? Eigenlijk niet. Integendeel, op mijn werk gebeurt er heel wat! Op dit forum heb ik het eigenlijk bitter weinig over mijn werk, valt nu op.

Niet dat ik in details wil treden van wat er precies aan’t gebeuren is, maar het komt neer op een warboel van verschillende ideeën die in mijn kop spoken: misschien van functie veranderen, misschien dan ook niet, misschien kán ik niet, misschien mág ik niet, misschien is het voor mezelf beter om toch nog even te blijven, ik kan hier ook blijven en iets uitbouwen, …

‘t Speelt wat op mijn gemoed, zo’n onzekerheden.

Pas op, ik doe heel graag wat ik vandaag doe. En bovendien zouden ze daar waar ik nu zit, durf ik zonder gène zeggen, niet graag zien gaan (hoi collega’s!). Maar ‘t is juist tijdens momenten als deze, wanneer alles gezapig zijn gangetje gaat, dat ik me ideeën in het hoofd steek om naar hogere versnellingen over te gaan.

Mwèh. Give it time.