Hees

Ik heb géén stem meer. Ja, ik kan nog wel spreken, maar mijn stembanden trillen niet meer. Sexy, dat wel. Maar vraag me niet een liedje te zingen.

Zelden dat ik eigenlijk ziek ben, maar wanneer ik eens ziek ben zit er een vast systeempje achter.

‘t Begon vorige vrijdag. Ik voelde me koortsig maar had geen koorts (36 graden). Zaterdagavond had ik dan uiteindelijk wél koorts (38 graden), maar op zondag had ik dan geen koorts meer (36 graden). Mottige gevoel bleef wel, ook toen ik maandag ben gaan werken. Dat mottige gevoel verdween dan maandagavond, en nam geleidelijk aan mijn stem weg. Waarschijnlijk nu zal het duren tegen overmorgen eer ik weer iets deftigs kan zeggen…

Every time!

Keulen

Van het weekend waren we in Keulen (foto’s) om een Bongobon op te doen.

Strontweer, dat wel. Maar ook een toffe stad :)

Zowel culinair…

…als shoppingsgewijs..

Die laatste foto, dat is de Koln Music Store… De grootste muziekinstrumentenwinkel van Europa naar mijn weten. Indrukwekkend om zoveel gitaarspiano’sdrumstellenmengpanelenukulululueleles bij elkaar te zien.

Foto op FM Brussel (2)


FM Brussel (2)
bopdebeek says:
Hallo Snarf / Frans,
Ik heb je foto gebruikt als achtergrond voor www.fmbrussel.be.
Hopelijk geen probleem voor jou?

als je me je gegevens mailt, dan zorg ik voor een t-shirt van onze fijne radiozender.
bruno@fmbrussel.be

groeten,
bruno / FM Brussel

—–

w00t! Voor de tweede keer is mijn foto als achtergrond op FM brussel terechtgekomen! Wederom, ik heb zelf niks opgestuurd – hij werd automatisch gespot op het internet.

Gratis reclame!

In De Morgen krijgt Ryanair gratis publiciteit, hoe doen ze’t toch ;)

Een vrouw van in de zestig met een handicap zit sinds zondag vast op de luchthaven van Bergerac, in Frankrijk, nadat ze geweigerd was voor een vlucht van de lagekostenmaatschappij Ryanair. Ze had een geldig ticket, maar volgens Ryanair waren er geen plaatsen voor mensen met een handicap meer vrij. Ryanair heeft een vlucht op woensdag voorgesteld, op kosten van de vrouw. (belga/tdb)