Elite Prevention : Mission accomplished

Herinner u het degoutante consumentenbedrog van enkele weken geleden: de dwingende huis-aan-huis verkoop van brandblusapparaten.

Uiteindelijk (gelukkig) niks meer gehoord van die fuckers, maar mijn hidden-agenda missie is ook geslaagd. Mensen die willen googlen om meer info te krijgen over hun bedrijf komen .. “bedrogen” uit. De googleresultaten leiden in eerste instantie naar hier.

Krachtig medium toch, die blogs :)

Moehaha!

Ambetant haar

In other news…

Mijn haar is tegenwoordig van zulk ‘n lengte, dat ik steevast wakker word met het achterste gedeelte van mijn coupe volledig plat- en naar de hoogte gedrukt. Errug belachelijk en niet iets waarmee ge zomaar naar buiten wandelt.

Twee weken geleden, toen mijn haar nog korter was, moest ik in feite niks doen aan mijn haar.

En over twee weken, wanneer het wat langer is, kan ik dat gewoon met mijn handen wat in model brengen.

Maar nu is dat echt in die fase van niet repareerbaar, natte kam noch gel!

En dan nu weer terug naar de financiële crisis.

Ik treed niet op met Tom Helsen, maar.

2 weken ofzo geleden: Tom Helsen kondigt aan dat hij iemand zoekt om samen met hem op te treden op zijn theatertournee. Wat ge dient te doen : een covertje opnemen, op welke manier dan ook (webcam, mix, grammofoonplaat,…) en insturen op vi.be. Ik heb weinig inspiratie en laat het aan me voorbij gaan.

1 week geleden: ik krijg een ideetje om iets te doen dat hip is op het web – een mashup. Twee liedjes met elkaar vermengen. When Marvin Calls & Slowly“>Slowly volgen min of meer een zelfde akkoordenschema, dus dat ging wel. Ik film iets op 1-2-3 en load het up.

1 dag geleden: ik krijg inzage op de andere deelnames aan deze cover-wedstrijd. Ik kan me dusdanig meten met de competitie, en om eens niet al te bescheiden te zijn schat ik mijn kansen hoog in.

1 minuut of twintig geleden: Tom Helsen duidt me niet aan als winnaar, maar mijn liedje passeert wel zowat anderhalve minuut op Studio Brussel! En hij vindt het fantastisch. En da’k goe kan zingen. Nu, ik ben best fan van Tom, dus zoiets doet wel deugd om t’horen :)

(je kan het hier herbeluisteren)

Arraait!

Klik op (meer) om mijn deelname te zien. Als ge noch “Slowly” noch “When Marvin Calls” kent van Tom Helsen, zal het idee dat ik die twee liedjes heb gemash-upt weinig nablijven bij u. Onthou dan dit: ik kreeg nationale airplay baybee! w00t!

Lees verder

RTBF journaal

Wohoow. Hier kijken wij ook eens naar het RTBF journaal, en ‘t was serieus memorabele televisie.

Francois de Brigode, de Dany Verstraeten van bij hun zeg maar, kondigt aan dat acteur Guillaume Depardieu overleden is.

Zit toevallig in dezelfde nieuwsuitzending Franse actrice Emmanuelle Béart als studiogaste derbij om haar eigen nieuwe film te becommentariëren. Omdat het nieuw-nieuws is, hoort ze dààr ter plekke dat haar collega overleden is. Gans gekraakt moet ze haar eigen film promoten, hetgeen ze maar half doet.

A l’improviste begint ze te filosoferen over rouwen, dood, en dergelijke.

Ferme televies. Ferm.