Rendez-vous FAIL

Ik zit op de boemeltrein van Mechelen naar Brussel.

Een mevrouw van een jaar of 35 met diepe decollet̩ Рze lijkt single Рzit alleen links van mij. In de booth ernaast een even oude Meneer Рook single, zo lijkt. Ze roepen plots om in de trein dat ie een beetje vertraging heeft. Mevrouw verstaat echter geen Nederlands en vraagt aan de Meneer wat er zojuist is gezegd geweest.

Meneer ziet zijn kans om iets te beginnen, en verhuist zijn affaires rechtover Mevrouw. Er begint een duidelijke flirtconversatie. “Vous êtes en vacances? Vous venez d’où?”… Iets later stopt hij met vousvoyeren en begint hij van “Ah je t’inviterai chez moi à…”.

Meneer wilt nog snel telefoonnummers uitwisselen, want hij moet zo meteen van de trein. Mevrouw haalt haar adresboekske boven en dicteert traag haar telefoonnummer. Wat mevrouw niet doorhad is dat Mijnheer dat nummer rechtstreeks overtikt in zijn gsm.

Het liefdessprookje spat voor Meneer als een ballon uiteen: hij bélt direct het nummer dat hij zojuist heeft ingetoetst en de gsm van mevrouw, die op het tafeltje zichtbaar lag, rinkelt … niet :)

Uncomfortable conversation daarna, dat wel.

Lang geleden 2.0

En dan denk ik zo eens even van : eej, juist, ik heb ook een blog. Lang geleden dat ik dáár nog eens iets op heb gezet.

Ik zit wel achter de pc, dat wel. Maar om daarvoor nu te gaan bloggen….

Ik ben socialer op Facebook of op Flickr, omdat ik denk dat ik daar gewoonweg meer “gezien” wordt, zou zoiets kunnen kloppen?