Bloggen

Ah, u komt hier nog ook eens langs. Of was het uw RSS reader die u hier bracht? Anyhoo. Een blog dient om te zeggen wat er aan ‘t gebeuren is in mijn leven. Aangezien ik hier al we-ken niets meer heb geschreven tijd voor een mini update:

- Ik ben een appartement aan het kopen. Da’s veel administratie, en ik heb dat niet graag. Maar ik kijk wel uit naar het nieuwe van alles. Het begint nu pas door te dringen dat alles wat in november zal gebeuren, en reeds weken gepland stond in de Google Calendar, eigenlijk in andere context zal plaats hebben. Ik heb vorige week met de electriciteitsmaatschappij een afspraak geregeld ergens in november. Had totáál niet door dat dat eigenlijk niet meer relevant was want het was voor de tellers van ons huidig appartement na te zien.

- Ik ben geld aan het lenen om een appartement te kopen. Da’s veel papierwerk, veel officieel notariswerk, heel wat kleine lettertjes, en heel wat “opletstress”. Stress want je moet opletten dat ze u niet liggen hebben.

- Ik heb een kleine honderd euro gewonnen in een aandelenexperimentje! Om de aankoop van een nieuwe koffiezet te financieren wou ik eerst mijn huidige Senseo laten terugbetalen. Die kon ik dan op mijn werk zetten. Thuis plaats ik een modernere. Terug te halen kost = 70 euro. Experiment: ik heb 50 Philips aandelen gekocht aan € 16,40 – en verkocht aan € 18,80! Philips heeft aldus zijn eigen koffiezet terugbetaald.

- Hmm. Nog iets? Bwa misschien later wel. Tot over enkele weken ;p