Enquête De Post

Ik krijg een tevredenheidsformulier opgestuurd van De Post. Voorgefrankeerde envelop al wadaddewilt… Maar ik moet blijkbaar deelnemen.. zonder een incentive?! Geen gratis postzegels bij het invullen van..? Geen wedstrijddeelname door te antwoorden op een schiftingsvraag? Tombola?

Ik ben niet zo voor die twitterdinges, maar ik bezondig me nu wel even aan twee hekjes hoor: #depost #fail !

Ik heb hen nochtans heel wat mee te geven, zoals het antwoord op hun vraag 7:

Zat er de laatste keer dat u uw bus leeggemaakt hebt post in die niet voor u bestemd was?

De laatste keer? Elke keer begot! ‘t Moet natuurlijk dat ons gebouw minstens 10 brievenbussen telt, en dat heel was post toekomt op namen die helemaal niet meer in dit gebouw wonen. Waar steekt de postbode die dan in? Op armhoogte, ttz, bus 9, de onze.

Nu, ik wil het hen wel graag zeggen, maar dan moet hun web 2.0 mens het maar hier komen lezen op de blog :)

1 reactie op “Enquête De Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>