Hèh?

Dus ik heb een serieus katerke. Toch doe ik mijn ochtendroutinecheck van mails & feeds, weliswaar in mottige toestand. Opeens:

Baf! Blue screen of death.

Ok Frans. Ge zijt al half meurrig genoeg, ge moet u niet druk maken.

Inderdaad, ik blijf ijzig kalm. Ik neem zelfs de tijd om een fotootje te maken, zoals u hieronder kan zien. Disk error. Grmbl.

Ik doe what needs to be done: mijn drie harde schijven apart testen.

Alles behalve Windows-schijf aangesloten: hij zaagt achter een Windows-file.

Enkel Windows-schijf aangesloten: Windows start op.

Op dit moment hou ik mijn hart vast: welke van mijn twee “extra” schijven heeft het dan begeven? Schijf A met muziekbestanden & euh andere dingen of schijf B waar mijn My Documents folder op staat. Ik hoopte uiteraard op A.

Ik koppel ze één voor één aan. Schijf A werkt. En Schijf B?

Blijkt ook te werken. Vals alarm? To be continued waarschijnlijk. :)

2 reacties op “Hèh?

  1. ik heb enkele weken geleden net hetzelfde voorgehad. hem in mijn auto tot leuven gebracht en tot nu toe heeft hij niet meer gezaagd. hoogst waarschijnlijk een slecht contact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>