Klasfoto in Danni Lowinski

Klasfoto gebruikt in Danni LowinskiHet kan een 1 april grap zijn, maar dat is het niet. Op VTM loopt al enkele weken de serie Danni Lowinski met de smeuïge Nathalie Meskens.

Via via heb ik vernomen dat er daar in de laatste aflevering iets interessants werd getoond… Mijn klasfoto!

Een dikke vijf jaar geleden blogde ik hier nog over die klasfoto. Zouden de makers van de serie via Google Images op de klasfoto zijn gestoten? Of via een totaal andere weg?

Fantastisch hoe leerkracht Mevr. De Bolle links onderaan totaal gephotoshopt is en vervangen met het personage uit de serie zelf.

nvdr: Ik sta zelf niet op de klasfoto want ik was ziek de dag dat ie getrokken werd, maar staan wel op de foto, en binnenkort ook weer in de Google resultaten; Stefan De Romagnoli, Floris Merckx, Jan Merckx, Ignace Dufaux, Steven Van Roye, Bjorn Geerts, Reindert Tresignie, Bram Luyckx, Peter Geeraerts, Tim Magnus ! Groetjes !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>