Communiefeest vandaag!

Het laatste communiefeest waar ik naartoe ben gegaan was dat van mezelve, 18 jaar geleden.

Ik weet dat er toen een hele meute familie op afkwam, we gingen met z’n allen bij de Chinees eten, ik kreeg een voetbalgoal cadeau…en de rest van de dag is een beetje wazig – want lang geleden.

Ik vroeg een ervaringsdeskundige wat er zoal tegenwoordig, 2013, op communiefeesten te beleven valt. “Veel klein kinderen op hun Nintendo DS of smartphone”, was het antwoord. Ik vroeg hem of er voor de ouderen dan ook toch een Playstation 3 of iets zou staan?

Ben benieuwd. Het verslag volgt ongetwijfeld niet op deze blog, want ik onderhoud hem toch te onregelmatig :)

2 reacties op “Communiefeest vandaag!

  1. You are obviously very knowledgeable. How many people could really believe in that sort of thing? It is really great to see you still writing great content after all this time. Thanks for writing this.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>