Vakantiekiekjes

Een jaar of 2 terug moest ik nog hard om hen lachen: de toeristen die met hun tablet een foto staan te nemen. Had ik niet moeten doen: ik ben op dit moment met vakantie en… ik doe er zelf aan mee.

Het is zels nog een iets irritantere variant van het ipad-fotograferen, want ik heb de geweldige app 360° ontdekt.

Het eindresultaat is te bezichtigen in deze panorama’s, de ene al beter geslaagd dan de andere. Om zo’n panorama te maken moet je dus wel mooi zelf in de ronde staan draaien en naar boven en naar beneden kijken met je ipad ding.

De app is ook beschikbaar op voor je smaurtfeun, maar helaas heb ik er (nog) geen waarop ik de app draaiende krijg. Voor nu dus nog met de grote ipad. Binnenkort iets subtieler.

Had wel cool geweest als er ook nog een geluidsopname aan kon gelinkt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>