Als ik ooit es vijf minuten tijd had…

handwerpenDe NMBS heeft de voorbije dagen serieus aan mij verdiend. En ik voel het in mijn koppeke. Ik draai tegenwoordig turelut. Als dit vakantie moet voorstellen, geef mij dan maar gauw een regelmatig werkleventje, want dit wordt wat te erg.

Mijn trajecten de voorbije dagen:

  • Dinsdag: Halle -> Leuven
  • Woensdag: Leuven -> Schaerbeek
  • Donderdagochtend: Schaerbeek -> Halle
  • Donderdagavond: Halle -> La Hulpe (sfeerfoto BBQ)
  • Vrijdagochtend: La Hulpe -> Leuven
  • Vrijdagnamiddag: Leuven -> Antwerpen (mijn eerste jobinterview!)
  • Vrijdagavond: Antwerpen -> Leuven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>