Hier zal ongs Bomma wel trots op zijn

thomasMijn broer, of te Thomas Leys, zo maar eventjes op het VRT Journaal. In primetime mocht hij zijn campagne met woord & beeld ondersteunen. En het was bovendien zijn woord tegen dat van Steve Stevaert! Uiteraard is het hele gedoe ook te bezichtigen op de site van VRTNieuws.

“De provincies zijn een uitvinding van Napoleon”, zegt Leys, “maar nu in 2006 is de situatie anders. De problemen situeren zich op het niveau van de stad of de streek.”

Leys ziet meer heil in stadsgewesten en streekbesturen. Hij wil dan ook dat dit de laatste provincieraadsverkiezingen in België worden.

Als hij verkozen wordt, wil hij de discussie over de zin van een provinciebestuur warm houden.

En dat het nu maar vlug 8/10 is, want veel meer politieke propaganda staat u mij op deze blog waarschijnlijk niet meer toe.

2 reacties op “Hier zal ongs Bomma wel trots op zijn

  1. Er zitten ook mensen in het Belgisch parlement om België af te schaffen. ‘t Gaat erover dat ik mensen een keuze geef: als ze een signaal willen geven dat ze streekbesturen/stadsgewesten verkiezen boven de provincie, dan stemmen ze op mij; als ze in het fabeltje van de provincie blijven geloven dat de andere partijen verspreiden, dan stemmen ze daar maar op :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>