Class of ’00

Clipboard01.jpgIedereen Googlet zichzelf eens op. De volgende personen zullen daardoor one day or another op deze blog terechtkomen:

Stefan De Romagnoli
Floris Merckx
Jan Merckx
Ignace Dufaux
Steven Van Roye
Bjorn Geerts
Bram Luyckx
Peter Geeraerts
Tim Magnus

Bij deze smijt ik een klasfoto online bij wijze van experiment. Ik groet hen tevens met open armen. Hey! Lang geleden hé? Wat doen jullie tegenwoordig? Als ge’t niet afkunt dat ge op de foto staat, haal ik u met veel plezier er weer af. Maar laat gerust iets van je horen in de comments hier.

Btw, op de dag dat de foto genomen werd was ik zelf ziek, dus ik sta er niet op. :>

15 reacties op “Class of ’00

 1. Pingback: Tim Magnus » Blog Archive » najpovoljnija ponuda sportske opreme u Rijeci

 2. Ha, dat was de dag dat Johan niet daar was voor onze klasfoto :) Ik herinner me dat we nadien nog eens met hem onze echte klasfoto zijn gaan trekken in het park, maar ik heb die nooit gezien denk ik.

  Good times!

 3. Pingback: 11 a.m. » Klasfoto in Danni Lowinski

 4. Dag Frans,

  Lang geleden :). Je mag de link via Google met mijn naam verwijderen.
  Merci alvast!
  En wat je vraag betreft: Alles is heel goed ????. Ik woon in Herentals, gelukkig getrouwd en met twee schatten van zonen: William en Nicolas.
  Vele groeten,
  Reindert.

 5. Dag Frans,

  Lang geleden :). Je mag de link via Google met mijn naam verwijderen.
  Merci alvast!
  En wat je vraag betreft: Alles is heel goed ????. Ik woon in Herentals, gelukkig getrouwd en met twee schatten van zonen: William en Nicolas.
  Vele groeten,
  Reindert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>