E-handling

Straks naar de bioscoop, waarschijnlijk Inside Man. ‘t Is de vertoning van 20u in de Kinepolis op een donderdag = lange files aan de kassa. In een rij staan is niks voor mij dus ik weet uit goede ondervinding dat ik dan naar die uitnodigende elektronische ticket-automaten ga gaan, waar vaak toch niemand staat. (Via een computer-systeem iets kopen is iets wat ik trouwens graag doe. “Lekker onpersoonlijk” heb ik het eens vroeger genoemd) Via een machine iets doen is vaak ook goedkoper: een extra werkkracht wordt uitgespaard. Leve de automaat! Behalve in Kinepolis, daar betaal je méér als je via een machine betaalt. E-handling noemen ze het. Ik was helemaal bereid om er zelf een verhaaltje over te schrijven, maar Michel Vuijlsteke heeft het op zijn weblog zelf al gedaan een jaar geleden. Moet toch eens leren tickets gaan kopen in de Alma, schijnt dat dat goeikoper is?

2 reacties op “E-handling

  1. Ik koop al mijn tickets in de Alma. Spaart me jaarlijks een serieuss bedrag uit :)
    En de Studios op maandag is ook maar 5 euro. De sneak kost er zelfs maar 3 euro. 5 euro blijft voor mij, ik herhaal het, een pschologische grens waar ze niet boven zouden mmogen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>