Selectief geheugen

Vandaag is het 24 januari, en elk jaar doet mij dat een belletje rinkelen. Michel Preud’homme verjaart vandaag!

Ik herinner mij dat van de mini-biografietjes die destijds in de Panini stickerboeken staken. Ik was wel “fan” van Preud’homme in mijn meeloper-periode (ik-vind-voetbal-cool-want-het-is-cool-om-voetbal-cool-te-vinden).

Maar wat ben ik nu toch in godsnaam met die kennis dat Michel Preud’homme vandaag verjaart? Goddammit. Zo’n dingen onthouden en dan de verjaardag van een veel belangrijker iemand vergeten. Krankzinnig. Waanzinnig.

5 reacties op “Selectief geheugen

  1. Pingback: 11 a.m. » Belletje rinkelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>