Deutsch?

Op het werk kreeg ik een binnenkomende oproep op de Nederlandse lijn:

- PC banking, met Frans, waarmee kan ik u helpen?
- Eh.. Hallo. Frau Huppeldepups aus Eupen..Sprechen Sie Deutsch?

Ik kan dus voor de orde géén Duits. Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, West-Vlaams, alwaddadde wilt, maar geen Duits. Nooit Duits gekregen. Ik weet wel dat aardappel int Duits ‘kartoffel’ is en ‘eins zwei polizei’ kan ik ook wel zingen, maar gaat gij eens uitleggen dat haar codeersterkte van haren Internet Explorer te laag is enz… in’t Duits?

Op dàt moment was ik dus totaal geblokkeerd. Wat kunt ge zeggen als ze tegen u vragen “Sprechen Sie Deutsch?”

Elk antwoord dat ik zou geven is verkeerd. Als ik zeg “ja” dan lieg ik da’k zwart zie… Als ik zeg “nein“, dan ben ik in feite Duits aant spreken.

Aja, en dan begon de klant dus te morren hé; “Aber Deutsch is auch eine belgische Sprache…”. Met een beetje Nederlands-Engels ben ik er toch nog uit geraakt.

Na de oproep kreeg ik zo’n veel te laat inzicht van wat een zalige repliek had geweest op haar gemor: “Jaja, Nederlands en Frans zijn ook Belgische sprachen hé Madam. Vous parlez ça?”. Maar ‘t was te laat :)

18 reacties op “Deutsch?

 1. Fallait appeler steph ;-). Cool ton site mais j’y comprends pas grand’chose… Au moins ça me permet de passer le temps quand jme fais chier au boulot! Grâce à ça j’améliore mon ndls qui n’est pas assez bon que pour pouvoir en écrire quelques mots ici :-s Tot ziens

 2. Pingback: cross dresser page personal

 3. Pingback: mercedes benz oakland

 4. Pingback: 1999 dodge ram 3500

 5. Pingback: dodge truck san diego

 6. Pingback: toyota supra racing

 7. Pingback: interracial fuck orgy

 8. Pingback: Fidelio

 9. Pingback: Luciano

 10. Pingback: Geovani

 11. Pingback: Pio

 12. Pingback: Marcello

 13. Pingback: Homemade Porn Clip

Reacties zijn gesloten.