Egotripper

Een nieuwe web 2.0 hobby is geboren. Foto’s van mijn Flickr in een grote “group” plaatsen om door andere members verplicht te laten quoteren op 10. In de Score Me!-groep moet ge zelf 1 foto plaatsen en vervolgens op de 5 foto’s van anderen die voor u waren een punt op 10 geven, al dan niet met constructieve feedback erbij. User generated content op zijn best.

Ik neem tegenwoordig meer foto‘s dan dat ik muziek schrijf, dus dat ik dan een beetje aan egotripperij wil doen met wat ik presteer met de kodak moet u mij vergeven. Als er een middel is om gratis feedback te krijgen, dan spring ik daar op. Feedback is the breakfast of champions heeft mijn vader me geleerd.

Dit is wat het Flickr publiek vindt van mijn foto’s – nota bene: 10 minuten na het plaatsen van elke foto werd alle nodigie feedback geplaatst.

  Naast Brussel Congres
  “Historical-like shot”. Scores tussen de 6 en 8, maar de meesten onder de indruk!
  gitaar in de zon
  Een 6 hier, 7 daar,… En veel suggesties om mijn hoofd eruit te croppen!
  Brussels North Train Station
  6, 7, twee 8′en…Ik vind dit momenteel mijn favoriete foto, maar het Flickr publiek lijkt dat enthousiasme maar half te delen.
  Red White Blue Black Gray
  Een vette 9 van iemand gekregen, en terecht! Hah! :p “Love the stark colors”

  stippen
  Ook als’t experimenteel is blijven mensen ervoor open. Twee 8′en, “it’s almost like two pictures in one”.

  Old folk (still) believe
  Mijn enige buis. Twee vieren. Maar dus wél met correcte en constructieve feedback.

2 reacties op “Egotripper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>