Fiets niet uit het oog verliezen

DSC00073Cameraphones als productivity-tool. Doet u hier ook al aan mee?

Op de gsm vind ik vaak restanten terug van momenten waarop ik mijn cameraphone als memo gebruikte. Het netwerkadres van een bepaalde printer dat op de printer staat geschreven. Een stukje tekst vanop het computerscherm wanneer ik dat ergens anders moet overbrengen. To-do-lijstjes…

Maar deze topt wel alles. Deze foto maakte ik enige tijd geleden om tussen de tienduizenden fietsen aan het Leuvense NMBS-station mijn tijdelijk geleende huurfiets niet uit het oog te verliezen. Geen mop!

1 reactie op “Fiets niet uit het oog verliezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>