Quote van de dag

Bij Charlo gelezen:

Hoe meer energie we besparen met z’n allen, hoe hoger Electrabel z’n prijzen zal leggen

Wij zitten al aan 89 euri de maand voor een 75 m²-appartement met 2 mensen die overdag wegzijn en alle toestellen uitschakelen. Op jaarbasis dus 1068 euro plus nog eens waarschijnlijk den overschot van de factuur. Ik vinnekik dat veel.

Ik hou mijn hart vast voor een heel huis met nog eens 2 kinders extra.

Hoeveel sturen jullie per maand naar Electrabel, als ik vrij mag zijn om dat te vragen? Of hoeveel naar een andere fournisseur d’énergie? ‘t Is maar om een gedacht te hebben of ik mij zorgen moet maken :)

8 reacties op “Quote van de dag

 1. 25 per maand en dan de afrekening?

  wij betalen 50/ maand en zitten zowat op 0 bij afrekening. Ik moet er wel bij vertellen dat wij zo goed als niet stoken omdat we op dit moment omsingeld zijn door appartementen met kinderen in huis, dus zij stoken genoeg voor ons bij :)

  Veel doet er ook toe of ge stookt op elektr of iets anders natuurlijk :)
  Ik schat dat onze kosten binnenkort in ons huis niet echt gaan stijgen qua elektr, maar we hebben wel verwarming op mazout, dus die prijs (0.60/ liter) moet je ook bijtellen.

 2. verwarmen met gas, en met elektriciteit bij betalen wij 150 euro de maand. En ik hoop ten zeerste da we op het einde niets meer moeten bijbetalen, tis al genoeg vind ik.
  Wel voor een rijhuis, en niet echt super geïsoleerd.

 3. Pingback: 11 a.m. » Vroeger was alles beter

 4. I was curious if you ever considered changing the layout of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 images. Maybe you could space it out better?|

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>