Bami

Dit stond dit weekend o.a. op het menu:

Bami Goreng

Oh yeah! Ziet er goed uit, niet? En dat heeft denk ik minder dan 5 minuten geduurd. Koop in den den Delhaize zo’n doos “Bami Goreng” (bij voorkeur ne kilogram, dan doet ge er profijt aan), een potje zoete sojasaus, en kalfs escalopes. Olie in een pan; kalf is na 3 minuten verdro.., euh, gebakken; rijkelijk kleuren met sojasaus, en dan die bami derbij.

Genieten!

9 reacties op “Bami

  1. ja den delhaize is nu eenmaal dichtbij :P
    en we zorgen dat we wel soms eens alterneren met de colruyt ene keer per maand voor de groot inkopen… al bij al zijn we wel prijsbewust, ook in den delhaize zelf (niet al te veel merkdinges)

  2. Pingback: 11 a.m. » Tinternet en mezelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>