Universeel

Meestal ben ik de enige die bepaalde dingen aanvoelt. De hele donderdag lang in uw hoofd zitten dat het woensdag is, dat soort zaken.

Maar nu heb ik een universeel gevoel gehad: de voorbije twee weken zijn voorbij gevlógen.

Alsof twee weken gisteren was, en alsof ik u nu nog kan vertellen wat ik twee maandagen geleden als ontbijt heb gegeten. Maar wat ik van dingen heb uitgespookt in al de tijd daartussen? Als u naar de frequentie kijkt waarmee ik blogposts plaats de laatste tijd, zijn er inderdaad geen spectaculaire dingen gebeurd.

En als ik naar mijn feedreader kijk, naar andere mensen,… precies ook niet veel speciale dingen. Daarom dat ik denk dat het universeel is. Half januari is het kerst-dipje. Studenten enerzijds zitten in blok en komen niet buiten, werkmensen anderzijds zijn liever nog voor den donkere thuis en doen een winterslaap.

Wat mij opvalt is de verschrikkelijke banaliteit van de voorbije twee weken. Een metro-boulot-dodo maar dan in het kwadraat.

Dat Stockholm maar vlug komt… Ahja, wist ge dat al? We gaan naar Stockholm op 1 februari. Nu weet ge’t ;)

2 reacties op “Universeel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>