Heiligschennis

De vriendin was er vanavond niet bij voor het avondeten, dus ik mocht helemaal zelf kiezen:

Pizza Dr Oetker (pollo) met daarop Mayonnaise.

Een pizza… met mayonnaise, jawel. Voor iemand die Italiaanse waarden hoog in het vaandel draagt was dat even slikken, maar eigenlijk ook niet. Het is immers een Dr Oetker-pizza, en dat valt nu eenmaal niet in de categorie Italiaanse pizza’s te plaatsen. Met Dr Oetker doe ik wat ik wil.

Oh, en best lekker eigenlijk.

6 reacties op “Heiligschennis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>