Het uitzicht van bij Emilie

Vanop de vierde verdieping op het appartement van Emilie. Een uitzicht waar ik jaloers op ben:

Vlaamsesteenweg en Antoine Dansaertstraat

Knal rechtover een bruisend stukje Brussel. In het midden: café De Walvis. Een staminee waar menig BV wel eens een mojito of drie durft te drinken. Rechts ernaast begint de Antoine Dansaertstraat waar ge de beste restaurants van Brussel kunt vinden. Toch voor wat betreft Thais (Pataya), Italiaans (Da Piero), en Marrokaans (La Kasbah).

4 reacties op “Het uitzicht van bij Emilie

  1. Pingback: 11 a.m. » Internet Explorer 6

  2. Pingback: 11 a.m. » Go West.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>