Vakantiejob 2008

Googelaars allerlande komen hierop terecht wanneer ze op zoek zijn naar een vakantiejob. Net zoals vorig jaar, misbruik ik graag mijn pagerank voor volgende oproep :P

De taalkampen van de VZW/ASBL Roeland tijdens dewelke ik mij gedurende 3 jaar rot heb geamuseerd zoeken ook dit jaar wat medewerkers. In die taalkampen leren Franstalige kinderen het Nederlands aan op een enorm doeltreffende wijze. En je krijgt er een pak vrienden voor het leven bij.

Is je sociaal leven in de zomermaanden maar zo zo? Werk je graag met kinderen? Geinteresseerd in onderwijs? Of ben je creatief en zie je jezelf functioneren als monitor? Aarzel niet en laat je interesse weten aan Marie Sophie Verhelst, de organisatrice van de zomerkampen (mariesophie.verhelst@hotmail.com).

Het geheel gaat door in Gent-Mariakerke en er zijn nog medewerkers nodig tijdens van 16 tot 29 juli 2008!

Bij (meer) heb je nog wat meer info.

Het concept:
Nederlands aanleren aan Franstalige kinderen (tussen 12 en 17 jaar oud). De jongeren worden in functie van hun niveau van Nederlands verdeeld in verschillende klassen (van 8 tot 10 per groep). Ze krijgen elke dag 5 uren les, verspreid over de hele dag. De rest van de tijd wordt besteed aan activiteiten: sport, namiddagspel, ateliers, uitstapjes,…

Er is een belangrijke regel: ALTIJD NEDERLANDS SPREKEN!!! (zowel tijdens de lessen, als tijdens de andere activiteiten, tegen de leiding maar ook onder elkaar!)

Wat zou je job zijn?
Iedereen werkt vrolijk samen, maar er zijn 2 verschillende jobs:

 • Sportmoni: Je zorgt dan voor begeleiding van de activiteiten, amusement, ateliers,…
 • Taalmoni: Je geeft les aan een groep jongeren. 5 uren per dag.
 • Het geheel valt onder ‘vrijwilligersjob’, maar een vergoeding van 325 euro wordt voorzien. Je krijgt uiteraard ook een kamer om in te slapen en dagelijks drie tot vier maaltijden en een vieruurtje.

  2 reacties op “Vakantiejob 2008

  1. bwa hotmail houdt sowieso op een deftige manier spam tegen. het stond er zo ook vorig jaar op, en ‘k heb haar niet horen klagen.

   by the way, op google.zoeken naar “vakantiejob” in combinatie met enkele woorden levert al goei resultaten op :P

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>