How joh..

Laatste bericht op deze blog dateert van 1 juni 2008! Hoe dood is da hier?

Heb ik dan zo weinig te vertellen? Gebeurt er zo weinig met mezelf dat ik niets meer heb om te delen met de rest van de wereld? Eigenlijk niet. Integendeel, op mijn werk gebeurt er heel wat! Op dit forum heb ik het eigenlijk bitter weinig over mijn werk, valt nu op.

Niet dat ik in details wil treden van wat er precies aan’t gebeuren is, maar het komt neer op een warboel van verschillende ideeën die in mijn kop spoken: misschien van functie veranderen, misschien dan ook niet, misschien kán ik niet, misschien mág ik niet, misschien is het voor mezelf beter om toch nog even te blijven, ik kan hier ook blijven en iets uitbouwen, …

‘t Speelt wat op mijn gemoed, zo’n onzekerheden.

Pas op, ik doe heel graag wat ik vandaag doe. En bovendien zouden ze daar waar ik nu zit, durf ik zonder gène zeggen, niet graag zien gaan (hoi collega’s!). Maar ‘t is juist tijdens momenten als deze, wanneer alles gezapig zijn gangetje gaat, dat ik me ideeën in het hoofd steek om naar hogere versnellingen over te gaan.

Mwèh. Give it time.

2 reacties op “How joh..

  1. how joh.. serieuze afwegingen daar!

    veel raad kan ik je niet geven.. maar feit is dat je volgens mij niet iemand bent die vastroest in een als veilig aanvoelende situatie.. je durft jezelf evalueren en eventuele veranderingen overwegen.. en dat is goed, en de beslissingen zullen wel volgen als dat nodig zou zijn

    just blijf gewoon vermijden dat je -zoals vele mensen- wordt zoals uw patatten..:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>