Geschikt voor publicatie

statistisch
Enkele van mijn foto’s werden gebruikt in het statistisch rapport van het Ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Daar ben ik fier op! Temeer dat het oorspronkelijk niet de bedoeling was dat mijn foto’s gepubliceerd zouden worden: sommige zijn zelfs eerder ‘snapshots’. Ze werden echter ontdekt nadat ik ze online zette… Op de vraag of ik er iets tegen zou hebben dat ze in een jaarverslag zouden staan (met credits) gaf ik meteen een positief antwoord.

Mijn foto’s in zo’n statistiekenbundel over Brussel, ‘t is niet lelijk:


(link naar foto in brochure) 
(link naar originele foto) 


(link naar foto in brochure) 
(link naar originele foto) 


(link naar foto in brochure) 
(link naar originele foto) 


(link naar foto in brochure) 
(link naar originele foto)

1 reactie op “Geschikt voor publicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>