Googlehoer

6de.PNGWim van Wimblog is eerstes wanneer je op Google (.be) zoekt naar “Wim”. Mja, wat wil je ook, met een naam van een blog als “wimblog”. Hoedanook, proficiat.

Ikzelf doe het niet slecht: ik ben 6des als je zoekt naar mijn voornaam. En dat met een blogtitel “11 a.m.” die niets met “frans” te maken heeft.

Heb ik jullie trouwens ooit al uitgelegd waar de naam 11 a.m. vandaan komt? (Los dan van het gelijknamige muziekprojectje)

5 reacties op “Googlehoer

  1. Merci ;-)
    Toen ik de naam koos had ik totaal nog geen verstand van zoekmachines of zo trouwens. Ik was gewoon te lui om een originele naam te kiezen.

    Vertel trouwens een waar de titel vandaan komt.

  2. op kot in Leuven had ik de traditie om rond 11u smorgens op weekdagen solo gitaar te beginnen spelen. zonder het te weten zat mijn toen-nog onbekend kotgenootje een verdieping lager alles mee te beluisteren (en mee te spelen op haar gitaar!). hebben elkaar zo leren kennen en samen gitaar beginnen spelen, onder de naam “11 a.m.”
    tadaa :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>