Elite Prevention / Elite Pack

Geachte,

Uw commerciële aanpak degouteert mij.

U belt aan bij de mensen, stelt zich voor als iemand van de Brusselse “preventiedienst”, en eist aan de bewoners dat ze u binnenlaten. U bedriegt de mensen.

U dringt binnen in de intimiteit van de mensen hun huis, doet de mensen schrik aan dat ze niet beschermd zijn, om vervolgens te een brandblusapparaat te verkopen aan de deur onder het mom van informatie & preventie.

Ik had u van tien kilometer zien aankomen, zei u dat ik geen interesse had om te kopen, en u beweerde dat dat helemaal niet uw bedoeling is. U loog.

Als u hiervoor zich niet excuseert, of ten minste verantwoordt, dan overweeg ik klacht in te dienen bij de politie.

U heeft adresgegevens genoteerd van mijn huis, en ik heb daar een handtekening onder geplaatst, omdat ik toen nog dacht dat dit zogezegd een Brusselse verplichting was. “Vous donnez votre accord de ce constat”, vroeg ze. U loog.

Waarvoor dient die handtekening, vraag ik me nu af?

Als ik in de toekomst ook maar één folder, of iets dergelijks, vind in mijn brievenbus, leg ik 100 procent zeker klacht neer.

Frans Leys
Huart Hamoirlaan 9
1030 Schaarbeek

10 reacties op “Elite Prevention / Elite Pack

  1. @ hilde : t was louter in’t frans te doen, en naar mijn gevoel hebben ze geen nederlandse werknemers, dus ook geen nederlandse klantenbasis om aan te vallen… t was dat ik mn goed hart toonde en haar in ‘t frans aansprak..

    (int begin, toen ik dacht dat ze van stad brussel was zei ik “ja, voor wa ist astublieft?”. de repliek was een norse “je ne parle pas neerlandais monsieur, vous pouvez pas parler en francais non??”)

    :>

  2. Pingback: 11 a.m. » Elite Prevention : Mission accomplished

  3. Pingback: » Blog Archive » elite prevention verre van kies.

  4. Pingback: 11 a.m. » Test Aankoop Belangrijk!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>