Klojo’s

Vandaag 2 keer hetzelfde folderke van ‘t Blok in de bus gekregen. Eentje ‘s morgens bij de postbedeling, en ik tref ‘s avonds verdomme hetzelfde foldertje opnieuw aan, samen met andere prullen. Eerder dit jaar al bij al al vijf verschillende publicaties gekregen van het Blok. In het Brusselse krijg je dus tweetalige foldertjes (!). Van zulke hypocrisie krijg ik dus spontane diarree.

Ze verstikken & vervuilen Brussel met hun propaganda. Ze moeten mijn brievenbus niet meer in. Van geen enkel partij meer overigens. Ik kies zelf wat ik lees, en ik zal zelf wel kiezen voor wie ik kies. U moet mij daar niet meer bij helpen. Des te meer papierverspilling ge mij geeft, des te minder waarschijnlijk dat ge mijn stem krijgt.

5 reacties op “Klojo’s

  1. Pingback: 11 a.m. » Test Aankoop Belangrijk!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>